06.04.2023

Pääsiäisen aukioloajat

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Pääsiäisenä palvelemme seuraavasti: Pe 7.4. suljettu, la 8.4. 10-15, ma 10.4. suljettu. Iloista pääsiäistä kaikille!


Cafe du Cycliste

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Saimme ehkäpä ensimmäisenä optikkoliikkeena maailmassa ranskalaisen pyöräilyvaatevalmistaja Cafe de Cyclisten aurinko- ja urheilulasit valikoimaamme. Cafe de Cyclisten lasit toteuttavat samanlaista "performance mutta casual" -ajatusmaailmaa kuin heidän vaatteensakin. Cafe de Cycliste -pyöräilylasien kehykset on valmistettu kierrätettävästä bionylonista, ne ovat kevyet, kestävät ja joustavat. Kaikissa kehyksissä on säädettävät nenätallat ja kitkaa lisäävät silikoni-insertit aisanpäissä. Lasien alkuperäiset linssit ovat tummuvia ja ne käsitelty sekä naarmunkestäviksi...


19.12.2022

Joulun aukioloajat

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Helsingin Katseen tontut lähtevät joulunviettoon 23.12. eli viimeinen päivä, jolloin olemme ennen joulua auki on tortstai 22.12. Töihin palaamme tiistaina 27.12. Toivomme joulurauhaa kaikille!


Hyllyt täynnä uusia kehyksiä

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Loppukesän taannoisilta Villi ja vapaa -messuilta tilatuista kehyksistä ja aurinkolaseista suurin osa on nyt meillä hyllyssä. Uutuuksissa on niin isoa kuin pientä kehystä, löytyy kulmaa mutta edelleen myös pyöreämpiä muotoja ja sekä kevyttä että voimakasta. Kuvan kehys Peter and Mayn uusi kuusikulmainen, made in Japan -titaanikehys,. Tervetuloa tutustumaan syksyn uutuuksiin!


Alba Optics

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Urheilulasivalikoimamme uusin tulokas on italialainen Alba Optics ja erityisesti heidän vähän kasuaalimmat mallit, joihin pystymme tekemään myös vahvuudellisia linssejä. Kuvan ANVMA LEI on heidän uusin mallinsa ja se sopii erityisen hyvin linssitettäväksi myös vähän suuremmillakin vahvuuksilla. ANVMA-kehysten materiaali on bio-pohjainen Rilsan. Sen ansiosta kehykset ovat äärimmäisen kevyitä, joustavia ja kestäviä. Peruslinssein ANVMA LEI painaa vain 19 grammaa. Ilman vahvuuksia ANVMA-lasien hinnat alkavat 125 eurosta.


Pääsiäisen aukiolot

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Pääsiäisenä palvelemme seuraavaasti: perjantai suljettu, lauantai klo 10-15, sunnuntai suljettu, maanantai suljettu. Hyvää pääsiäistä, ystävät!


Garrett Leight Eco

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Garrett Leight on lanseerannut pari uutta "Eco"-mallia, joiden materiaalina on käytetään italialaisen Mazzucchellin bioasetaattia. Bioasetaatin raaka-aine on selluloosa kuten tavallisenkin selluloosa-asetaatin, mutta bioasetaatissa käytetään kasvipohjaisia pehmittimiä synteettisten sijaan ja bioasetaatti on 90-prosenttisesti maatuvaa.


Paljon uutta!

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  1 Kommentti.

Korona-aika on asettanut jonkinmoisia haasteita ei vain asiakaspalvelutyöllemme vaan myös ostojen tekemiselle. Viime kuussa meillä vihdoin oli mahdollisuus tavata suurin osa ulkomaisista päämiehistämme uutuuksineen ja nyt meillä onkin toista sataa uutta kehystä hyllyssä. Valikoimamme on siis todellakin parhaimmillaan juuri nyt. Tervetuloa fiilistelemään!


Rudy Project Agent Q

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Meiltä menossa jo asiakkaalle Rudy Project 2022 -uutta: Agent Q & ImpactX 2 Progressive Photochromic Red. Yksi maailman ensimmäisistä ja taatusti Suomen ensimmäinen Agent Q vahvuuksilla. Agent Q on todellinen high-tech-urheilulasi koviin vauhteihin, vaativiin olosuhteisiin ja erityisen viimaherkille silmille. Kehyksissä on irroitettavat viimasuojat sivuilla ja irroitettava, tuuletusaukoilla varustettu vaahtomuiovitiiviste kehyksen takana. Tiivisteen kanssa käytettynä se istuu lähes kuten gogglet ja ilman tiivistettä tavallisen kaarevan arinkolasin tapaan. Säädettävät nenätallat...


Rudy Project 2022

Kirjoittaja:  Helsingin Katse |  0 Kommenttia.

Rudy Projectin ensi vuoden urheilulasiuutuudet Magnus ja Agent Q ovat nyt saatavissa myös vahvuuksin. Magnus on Rydon-klassikkoa mukaileva malli, mutta se on tehty kookkaampia kasvoja silmällä pitäen. Agent Q on erittäin hyvin suojaava, irroitettavalla foam-tiivisteellä ja irroitettavilla lisäsivusuojilla varustettu urheiluaurinkolasi. Magnus sopii oikastaan mihin tahansa urheiluun pyöräilystä ja juoksusta tennikseen ja golfiin. Agent Q toiminee esim. rajumpien kelien hiihtolasina tai vaikkapa moottroripyöräilylasina ja se on erinomainen vaihtoehto myös silloin, jos sinulla on erityisen...