Helsingin Katseen optikko Mikko korjaamassa silmälaseja.

Palveleva optikko

Jolta saa näön lisäksi myös näkemystä.
Helsingin Katse on syntynyt erilaisuuden vaalimisesta. Ihan alkaen siitä, että kasvot ovat erilaisia, ja silmät. Tai vaikka vaan maku – ja kaikkihan tietävät, että niistä asioista ei kannata kinastella.

Se mitä joku pitää tosi coolina voi jostain toisesta olla ei-kiitos. Siksi kaikille ei sama sovi. Ja siksi meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea look, sillä ovathan silmälasit käyttäjälleen aina osa persoonallisuutta. Osa kykyä nähdä ja näyttää hyvältä.

Meille on kunnia-asia, että täältä Sanomatalosta kävelee ulos ainoastaan tyylikkäisiin silmä- ja aurinkolaseihin sonnustautuneita, tyytyväisiä asiakkaita. Me olemme täällä sinua varten.

Viimeisintä silmälasimuotia

Ja aina vaaksan verran edellä muita.
Muoti merkitsee eri asioita eri ihmisille. Yhtä kaikki, me haluamme olla aina vaaksan verran edellä muita, haistella trendejä ja viitoittaa tietä. Usein jännittävimmät uutuudet löytyvät pienemmiltä pajoilta ja brändeiltä – itsenäisiltä osaajilta, jotka eivät seuraile muiden tallaamia polkuja vaan luovat niitä itse. Toki haluamme myös, että näet uusilla laseillasi hyvin. Siksi käytämme vain tunnettujen linssivalmistajien linssejä ja teemme yhteistyötä Hoyan, Variluxin ja Zeissin kanssa.

Tervetuloa tutustumaan mm. näihin merkkeihin: