Valmislukulasit
(
January 22, 2024
)

Valmislukulasit

This is some text inside of a div block.
22.1.2024

Valmislukulasit

Joillekin asiakkaille, joihinkin käyttötarkoituksiin ja joissain tilanteissa valmislukulasit ovat ihan hyvä ja toimiva ratkaisu. Monelle ne olisivat myös hyvät varalasit niiden ainukaisten oikeiden silmälasien rinnalle. Ikänäköiselle piilolasikäyttäjällekin ne ovat näppärät piilareiden kanssa käytettävänä tilapäisratkaisuna. Meillä on ollut pitempään etsinnässä kiva ja oikeasti laadukas valmislasimallisto.

Nyt meillä on sellainen: Frank and Lucie -valmislaseissa on oikeasta selluloosa-asetaatista valmistetut kehykset ja laadukkaat, heijastamattomat ja sinistä valoa suodattavalla pinnoitteella varustetut linssit. Meillä on varastossa neljä kivaa mallia, niistä monta väriä ja vahvuudet +1.0:sta +3.0:een. Frank and Lucie -lukulasien hinta on 49,- euroa sisältäen mikrokuitukankaisen suojapussukan.

Valmislasit ovat myös kätevät korona-ajan hätävarat lasien rikkoutuessa, hävitessä tai muuta vastaavaa ja voimme toimittaa näitä näppärästi sekä pikatoimituksena fillarilähetillä Helsingin keskustan lähialueille että kauemmaksikin lähettäen.

Tervetuloa testaamaan!

(Next)

Heading